Akademia Piłkarska Gdańsk

Dołącz do Nas, już od 5 roku życia!

trochę

Aktualności



  25-05-2018

POLITYKA PRYWATNOŚCI

zgodna z RODO

 

W związku ze zmianą przepisów dotyczących ochrony danych osobowych i rozpoczęciem stosowania od dnia 25 maja 2018 roku Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) „RODO” informujemy, że

 

Administratorem danych osobowych jest Stowarzyszenie Piłkarskie Akademia Piłkarska Gdańsk reprezentowana przez Piotra Maliszewskiego z siedzibą w Gdańsku przy ul. Mariana Kołodzieja 57a/3 80-180 Gdańsk, numer KRS 0000496653 oraz NIP 5833164768. Dane kontaktowe: 506 266 536.

 

  1. Dane osobowe Członków Stowarzyszenia i Zawodników takie jak wizerunek uwieczniony na zdjęciach podczas treningów, sparingów i meczów mogą zostać wykorzystane w celach marketingowych tj. umieszczenie zdjęć na portalach społecznościowych Facebook: Akademia Piłkarska Gdańsk oraz Instagram: akademiapilkarskagdansk.

 

  1. Członkom stowarzyszenia przysługuje prawo dostępu do swoich danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawie wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawie do przenoszenia danych, a także prawie cofnięcia udzielonej zgody w dowolnym momencie. Cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

 

  1. W przypadku wątpliwości związanych z przetwarzanie danych osobowych każda osoba może zwrócić się do Stowarzyszenia z prośbą o udzielenie informacji. Niezależnie od powyższego każdemu przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

 

 

 

 

 


Kilka słów

o nas


  • Jesteśmy organizacją non profit, stowarzyszeniem działającym w formie klubu piłkarskiego, szkolącym chłopców już od 5 roku życia
  • Celem Akademii Piłkarskiej Gdańsk jest profesjonalne wyszkolenie młodych zawodników, wychowanie poprzez sport, a także zapewnienie jak najlepszych warunków do uprawiania piłki nożnej
  • Zawodnicy APG reprezentują barwy klubu w rozgrywkach Pomorskiego Związku Piłki Nożnej
  • Treningi odbywają się w Południowych dzielnicach Gdańska
  • Organizujemy obozy sportowe

Zapisy

czyli jak do nas dołączyć


  • KROK 1 - Przyjdź z dzieckiem na pierwszy darmowy trening odpowiedniego rocznika i sprawdź czy jest to miejsce właśnie dla Was!
  • KROK 2 - Zapoznaj się z krótkim regulaminem Akademii Piłkarskiej Gdańsk
  • KROK 3 - Podejmij decyzję i dostarcz deklarację członkowską do trenera prowadzącego
  • KROK 4 - Opłać według cennika składkę członkowską do 10. dnia każdego miesiąca
  • KROK 5 - Wykonaj dziecku badania lekarskie i dostarcz je trenerowi prowadzącemu
  • KROK 6 - Dbaj o jak najlepszą frekwencję dziecka na treningach, niech bierze udział w rozgrywkach i razem cieszcie się z postępów!

Harmonogram treningów


OBOWIĄZUJE OD 1 KWIETNIA DO 22 CZERWCA 2018

    Rocznik  2006/2007


  • Poniedziałek     19:00 - 20:30    CKZiU 2, Smoleńska 5/7
  • Wtorek     18:00 - 19:30    SP nr 56, Małomiejska 8a
  • Piątek     19:00 - 20:30    SP nr 85, Stolema 59

    Rocznik  2008


  • Poniedziałek     18:30 -20:00    SP nr 56, ul. Małomiejska 8a
  • Środa     18.30 - 20.00    SP nr 85, Stolema 59
  • Sobota     9.00 - 10.30    SP 12, ul. Człuchowska 6

    Rocznik  2009


  • Środa     18:30 -20:00    SP nr 56, ul. Małomiejska 8a
  • Piątek     17:30 - 19:00    SP nr 8, Dragana 2

    Rocznik  2010


  • Wtorek     17:30 - 19:00    SP nr 8, Dragana 2
  • Czwartek     17:30 - 19:00    SP nr 19, Hoene 6

    Rocznik  2011


  • Wtorek     17:30 - 19:00    SP nr 19, Hoene 6
  • Czwartek     18:00 - 19:30    SP nr 56, Małomiejska 8a
  •    

    Rocznik  2012


  • Środa     17:00 - 18:30    SP nr 85, Stolema 59
  • Piątek     18:00 - 19:30    SP nr 56, Małomiejska 8a
  •    

    Rocznik  2013


  • Środa     18:00 -19:30    SP nr 86, Wielkopolska 20
  •    

Nasza

Kadra Trenerska



...
Maciej Gościniak

Trener grupy 2006/2007
 512-218-168

...


II Trener grupy 2006/2007
 

...
Adam Szymczak

Trener grupy 2008
 886-655-551

...
Marcin Sienkiewicz

II Trener grupy 2008
 606-437-555

...
Wiktor Mischker

Trener grupy 2009
 513-471-059

...
Paulina Łapińska

II Trener grupy 2009
 790-218-655

...
Krystian Rybicki

Trener grupy 2010
 517-137-579

...


II Trener grupy 2010
 

...
Tomasz Chorzelewski

Trener grupy 2011
 503-537-231

...
Aron Głowacki

II Trener grupy 2011
 xxx-xxx-xxx

...
Albert Kalinowski

Trener grupy 2012
 536-530-390

...
Robert Osmański

II Trener grupy 2012
 798-148-051

Nasi Sponsorzy







Odzież

Sportowa




DZIAŁ W BUDOWIE

Kontakt

Skontaktuj się z nami

Akademia Piłkarska Gdańsk


ul. Mariana Kołodzieja 57A/3
80-180 Gdańsk
NIP: 5833164768
REGON: 222031626
TEL: 506 266 536

Konto:
IDEA BANK S.A
Nr konta: 49195000012006075459150002

ZARZĄD

Prezes Piotr Maliszewski
  506-266-536
  apgdansk.kontakt@gmail.com

znajdź nas na  
albo na